Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Den store guide til københavn // Hvor skal man shoppe?

16325684_10209763243012127_530358093_oMODE

Til dem med en tung pengepung:

Isabel Marant
Hvis du skal til københavn dette forår skal du smutte forbi Isabel Marant, som i øjeblikket har det fineste tøj. Priserne er høje, men kvaliteten er altid supergod. I denne butik får du noget for pengene!
Ny Østergade 34, København K

Another Nué
Another Nué er lokaliseret i Krystalgade og indeholder alt det lækreste tøj. I Another Nué kan du finde brands som Isabel Marant, Lovechild1979, Acne Studios, Saks Potts, Lala Berlin og meget mere. Priserne er rigtig fine og selvom meget af tøjet er lidt dyrt, så er der også SU-venligt tøj.
Krystalgade 3, København K

Illum
Illum har de seneste år forvandlet sig til et kæmpestort mode-mekka fyldt med alle de fedeste brands fra både udland og iland. I Illum storcenter finder du Céline, Balenciaga, Prada, Zadig&Voltaire, Joseph, Acne Studios osv. osv. Man har ikke haft en fuldendt københavnertur før man har været i Illum.
Østergade 52, København K

Holly Golightly
Butikken som er så dyr at de fleste mennesker kun har råd til at “kigge.” Alligevel er den altså et kig værd, for butikken er hyggelig og nærmest indbegrebet af københavner-mode. Tøjet er specielt, eksklusivt og altid på forkant med de nyeste tendenser.
Gammel Mønt 2, København K

 

Til dem med en let pengepung: 

Zara 
Zara er efter min mening kongen af highstreet og de formår altid at lave styles som ser meget dyrere ud end de faktisk er. Derfor er Zara et must see, når man besøger københavn.
Vimmelskaftet 28, København K

Magasin
Magasin er den lidt billigere udgave af Illum og selvom Magasin også har mange eksklusive mærker, så har de også mærker i den lavere prisklasse. I Magasin er det altid muligt at finde noget lækkert, da deres udvalg er stort.
Kongens Nytorv 13, København K

COS Stores
Er du på tur i københavn skal du også besøge COS. Cos dyrker den skandinaviske stil og derfor passer tøjet perfekt ind i de fleste danskeres garderobe. Cos går meget op i kvalitet og derfor kan du godt regne med at man kommer hjem med noget lækkert tøj, som ikke ruinerer dig.
Østergade 33, København K

& Other Stories
Jeg har vitterligt aldrig besøgt & Other Stories i København, uden at finde noget at købe med hjem. Især er deres sko-udvalg rigtig stort og lækkert. Butikken er meget stor og indeholder alt fra make-up produkter, sko, tasker, accessories og tøj.
Amagertorv 29, København K


INTERIØR OG BOLIG

Beau Marche 
Beau marche er lokaliseret i Ny Østergade og kan bedst beskrives som et lille skattekammer fyldt med smukke ting. Hos Beau Marche kan man finde smukke skåle, plakater, lamper og smukke café-stole. Prisklassen er meget blandet. Alt er selvfølgelig inspireret af Frankrig, da det er en fransk butik.
Ny Østergade 32, København K

Shop Dora
Shop Dora er ligesom Beau Marche lidt af et skattekammer med en masse smukke ting. Stilen hos Shop Dora er meget retro-inspireret og man kan finde mange spøjse ting til hjemmet/værelset, som kan pifte værelset op.
I den fysiske butik kan du også købe lækre vintage-varer, så der er både nyt og gammelt.
Værnedamsvej 6, 1619 København 

Zara Home
Hvis du er i københavn er det altså et MUST at kigge forbi Zara Home. I Zara Home kan du købe lækre ting til hjemmet, til en rigtig fin og overskuelig pris. Jeg ejer selv en vase og et pudebetræk fra butikken, som jeg er rigtig glad for.
Købmagergade 3, København K

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment