Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Om at revurdere sin måde at blogge på

dsc08835 dsc08839 dsc08841 dsc08856

Strik: Modström // Nederdel: Hosbjerg // Net: Beau Marche // Sko: New Balance // Halskæde: Anni Lu

Godmorgen girls! Jeg sidder ligenu med en kop te og venter på at få Sille på besøg. Vi var igår ude på modemessen og kigge på lækre styles og jeg fik selvfølgelig taget et par billeder derude fra, som I snart får at se.

Idag skal jeg også bruge dagen på at sidde og gruble lidt over bloggen og bloggens fremtid. Jeg er begyndt at gå lidt i stå mht. blogindlæg og jeg føler ikke at jeg har inspiration ti at skrive 14 blogindlæg om ugen, så jeg går og tænker lidt over om jeg skal begynde at spare lidt på indlæggene  og så til gengæld gøre lidt mere ud af selve indholdet. Det er bare svært at ændre en vane som man har haft i lang tid og som egentlig har fungeret meget fint – indtil nu. Jeg kan bare mærke at jeg er ved at brænde lidt sammen.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

Leave a Comment