Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Trend: Voluminøse ærmer

volume-cuff-sleeves

Hvis man vil være smart dette forår og sommer, så skal man fokuserer rigtig meget på de små detaljer i ens outfits. Du skal enten have en slids på buksebenet, en blonde eller flæse på kraven eller et bluse med voluminøse ærmer (det jeg kalder ballon-ærmer.)
Jeg har netop en bluse på ASOS som har disse cool ærmer og jeg er helt vild med den! Jeg elsker at den trods sit spøjse og særprægede look, stadig bevarer det klassiske i form af farver – og så hjælper det jo at den er sammensat med et par sorte bukser, som nedtoner det hele lidt.

Jeg er millimeter fra at bestille trøjen hjem, men hvad synes I om den? Kunne I finde på at hoppe med på trenden med de voluminøse ærmer?

Toppen købes her

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment