Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Mine top 5 looks fra modeugen AW17

God formiddag girls!
Jeg ligger stadig og er syg med feber, men i et kort øjeblik hvor jeg føler at jeg er i stand til at sidde med computeren, har jeg nu besluttet mig for lige at tjekke ind herinde. 😉

Denne gang med mine favorit looks fra modeugen, som blev afholdt i København i sidste uge.

548

5) Baum Und Pferdgarten
Til denne modeuge præsenterede Baum Und Pferdgarten en kollektion som kombinerede de meget sæsonbaserede tendenser, med tidsløse items. En af de kvaliteter jeg synes Baum Und Pferdgarten besidder er at de leger med kontraster, materialer og både formår at omfavne det nye og nytænkende, men stadig bevare styles som man kan bruge i mange år. Dette look er jeg personligt helt vild med! Jeg elsker at det er både klassisk, men også opsigtvækkende i form af den fine gule farve på t-shirten.

385

4) Cecilie Bahnsen
Efter dette show er jeg simpelthen gået hen og blevet forelsket i Cecilie Bahnsen. Cecilie Bahnsen har lavet en kollektion som omfavner det rene skandinaviske look, men samtidig eksperimenterer hun med materialer som vi ikke er specielt bekendt med. Dette var designerens allerførste show til modeugen og jeg er helt hundrede procent sikker på at det ikke bliver det sidste. Cecilie Bahnsen er sgu kommet for at blive! Denne kjole ville jeg sygt gerne eje! – den måtte faktisk virkelig gerne blive min brudekjole (yup, jeg er mere til korte kjoler og jeg regner også med at skulle giftes i en kort kjole.)

7263) Lala Berlin
Jeg elsker rød og jeg elsker leopard, så selvfølgelig er dette look på min liste over mine favoritter fra denne modeuge. Jeg synes at looket er cool, festligt og omfavner alt det Lala Berlin står for. Samtidig har jeg også altid forbundet leopardprint med et rimelig klassisk mønster og sammensat med de sorte blonder på kanten, så passer den alligevel ind i min skandinaviske garderobe.

9962) Munthe
Munthe har virkelig re-brandet sig igennem 2016 og jeg har fundet en helt ny og spirende kærlighed til brandet. Og efter mange år med pause fra modeuge-shows kom Munthe til denne modeuge stærkt tilbage med en kollektion som blev præsenteret i en skaterhal! Kollektionen er også meget skater-ish, men samtidig har Munthe bevaret deres feminine udtryk, som jeg er så glad for! Kollektionen er sjov, legesyg og man bliver glad i låget af at se billeder fra showet.

gannni_aw_17_023
1) Ganni
Nu er jeg ganske vidst nok en lille smule farvet af at jeg synes at Nadja Bender er en af de smukkeste modeller vi har i Danmark, men jeg har tabt mit hjerte fuldstændigt til dette look. Jeg ELSKER støvlerne, jeg elsker de højtaljede velour-bukser og jeg elsker de fine prikker på skjorten. Ganni lavede igen i år et vildt fedt show med en masse røde farver. Og det glæder jeg mig til at kunne shoppe i efteråret, for jeg synes rød er en vildt fin farve i garderoben!

Hvilken af overstående looks kan I bedst lide?
Jeg håber snart at jeg er tilbage med daglige indlæg herinde, men lige nu nyder jeg egentlig bare at have lidt ro på og passe på mig selv.
xx Alberte

 bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment