Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

5 facts om mig

16732008_10209897805936116_810741715_o

1) Da jeg var 14 år gammel – og var sammen med en veninde – var jeg så utroligt dum at jeg ville se om jeg kunne komme ned i en babygynge. En af de der gynger hvor man stikker benene ned i to huller. Jeg kunne godt komme ned i babygyngen… men jeg kunne ikke komme op. Min veninde grinede så hysterisk meget at hun ikke kunne hjælpe mig med at komme fri, og jeg har seriøst stadig mareridt om følelsen af at sidde i en babygynge og ikke kunne bevæge sig og ikke kunne komme op af den. Det er en af de værste klaustrofobiske oplevelser jeg har haft. Jeg endte med at komme op, ved at løfte mig selv op i kæderne på gyngen, men gud hvor havde jeg ondt i armene bagefter.

2) En anden historie i samme kategori. Da jeg var otte år – også i selskab med en veninde – gik jeg ud på søen som ligger ved mit hjem (der var is på søen), selvom der med flere skilte stod:” Færdsel på isen forbudt.’ Det var et held at isen ikke knækkede, for det havde været fatalt på den tid af året. Jeg ved ikke hvorfor jeg ikke tog skiltene alvorligt og hvorfor jeg ikke forstod faren ved det.

3) Jeg var 1 1/2 år, da jeg stoppede med at bruge ble. Hvilket er meget tidligt i forhold til det normale. Mine forældre har altid tænkt at det var fordi at jeg er ekstremt sensitiv og derfor ikke kunne fordrage følelsen af at have en våd ble. Uanset hvad så blære jeg mig stadig lidt med det engang imellem. 😉

4) Jeg kan vitterligt ikke fungerer hvis jeg ikke får nok søvn. Jeg får voldsom kvalme og angstanfald og mine tanker køre derudaf i negative spiraler.

5) Jeg er ekstremt materialistisk anlagt og jeg er ikke stolt af det! Jeg elsker gratis ting og jeg ELSKER at shopppe og at få gaver. Og så er jeg elendig til at smide ting ud. Derfor har jeg også en alt for stor garderobe, da jeg er bange for at jeg smider noget ud, som jeg senere kommer til at savne.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment