Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Shopping with my bestie

fullsizerender-4 fullsizerender-1 fullsizerender-2 fullsizerender-5

Blazeren købes HER

Igår ved frokosttid mødtes jeg med min bedste veninde Sille inde i byen. Sille havde netop været til en jobsamtale og som alle ved, så er det altid rart lige at få vendt oplevelsen med nogle efterfølgende.
Vi havde en vildt hyggelig eftermiddag hvor vi spiste glutenfri og laktosefri mad fra 42Raw, fik snakket en masse og shoppet lidt! Jeg købte en virkelig fin skjorte fra & Other Stories, som jeg glæder mig til at vise jer på, meget snart. Jeg skrev faktisk om den i gårsdagens indlæg HER – så den vil måske ikke være helt ny for jer. 😉

Igår havde jeg min nye lækre blazer fra ASOS på. Jeg havde godt nok en jakke udenover, men den smed jeg selvfølgelig til billederne – man er vel blogger!
jeg er fuldstændigt pjattet med blazeren og uden at overdrive, så er den mit bedste køb meget længe! Den er klassisk, sidder helt perfekt og så kan jeg allerede mærke at kvaliteten er on point.
Blazeren kan iøvrigt købes lige HER

Men skynd jer – den er lige ved at være udsolgt. 😉
xx Alberte

Sponsoreret indlæg

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Isabella 17. februar 201710:38

    Så lækkert outfit! Må jeg spørge hvor bukserne er fra?

Leave a Comment