Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

To trends i én striktrøje

pink

Pink er en farve vi den grad får stiftet bekendskab med i modebilledet denne sæson. Og åh hvor jeg bare er glad for det, for jeg har altid været lidt af en sucker for den farve. Lige nu går jeg og sukker efter den strik I kan se på overstående billede. Strikken er fra Bella Freud, som laver de fineste stramme striktrøjer med cool statements printet på maven. Så denne pink strik omfavner faktisk hele to trends, i og med at t-shirts og trøjer med statements også er en tendens vi ser i øjeblikket.

Hvad synes I om strikken? Er I også en sucker for pink, eller er det lidt for tøset til jeres smag?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment