Min nye hår-styling rutine (til fugtigt hår)!

dsc05614

Det sker faktisk relativt ofte at jeg får spørgsmål her på bloggen omhandlende mit hår. Da jeg ikke går specielt meget op i mit hår, så kommer det altid bag på mig når jeg får spørgsmålet. Mange piger bruger shampoo, Balsam, hårolie og hårkur – og jeg har egentlig altid “kun” brugt shampoo.
MEN efter jeg fik en julegave fra et pr-bureau med en ny hair-styling gel, så er jeg faktisk begyndt at bruge det. I starten brugte jeg mest hår-geleen fordi at jeg ELSKER duften. Den dufter af tranebær og det er helt seriøst den dejligste duft jeg noglesinde har duftet til – den er super frisk og naturlig! Men efter at have prøvet denne hår-gele i et stykke tid, er jeg begyndt at bruge den på næsten daglig basis. Jeg synes det giver en rigtig fed effekt at bruge sådan en gele når man har kort hår. Jeg synes ret hurtigt at kort hår kan blive lidt fladt og “kedeligt” hvis man ikke styler det – og der er den her gele helt perfekt!
Geleen kan både holde på frisuren og forme frisuren, men den kan også beskytte imod varme fra en føntørrer eller glattejern.

Natura Siberica har en butik i Østergade i København K, men hvis man bare gerne vil have fat i hårkuren kan man også købe den HER

Efter at have brugt denne gele i en overgang besluttede jeg mig for også at anskaffe mig en gele som kan bruges til tørt hår. Denne her gele skal nemlig bruges til fugtigt hår. Den vil I snart komme til at høre om herinde, for den er også ret god.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment