Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Køb min Mansur Gavriel taske, mm.

Jeg er i øjeblikket igang med at rydde op i min garderobe (forårsrengøring) og det er altid vildt hårdt for mig, for jeg elsker vitterligt alt det jeg ejer. Og de stykker tøj jeg har mistet kærligheden til, er jeg vildt bange for at jeg får kærlighed for igen, og derfor fortryder at jeg sælger. Kender I det? Men nu har jeg altså alligevel to lækre luksusvarer som jeg gerne vil sende videre!

skaermbillede-2017-03-02-kl-13-04-54picmonkey-collage11Mansur Gavriel
Åhhh… Jeg er stadig i tvivl om jeg skal sælge den her taske, for jeg elsker den virkelig! Jeg elsker snittet, jeg elsker at den er så rummelig og så er den bare skidelækker. Men jeg får den bare ikke brugt specielt meget, da jeg altid går med min Marni taske. Derfor sælger jeg nu min Mansur Gavriel taske og håber og krydser fingre for at jeg ikke fortryder det.
Hvis I har interesse i at købe den, så kontakt mig på Albertewhitta@hotmail.com, så kan vi snakke om prisen.

fullsizerender-37 fullsizerender-38 fullsizerender-36 fullsizerender-35

2ndDAY frakke
Jeg faldt pladask for denne frakke da jeg så den hos et pr-bureau for lidt over en måned tilbage. Desværre har jeg ikke fundet så mange lejligheder hvor jeg har været modig nok til at iføre mig den, og derfor har jeg tænkt meget længe over det, og jeg har besluttet mig for at sende den videre i systemet. Altså sælge den. Frakken er fra 2ndDAY og er fra Spring Summer 17 kollektionen, så den er helt ny!
Så hvis du er modig nok til at iføre dig en gul/orange jakke, så skriv lige til mig på Albertewhitta@hotmail.com
Jeg tænker umiddelbart at jeg vil sælge den for 1000 kroner, men lad os snakke om det. 😉

Jeg håber at I synes at det er i orden at jeg bruger min blog som opslagstavle idag. Og I skal endelig sige til, hvis I synes at det er fedt at få afvide når jeg sælger ud af garderoben, for så vil jeg begynde også at dele det herinde.
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

  • Linde 3. marts 201711:31

    Kender det alt for godt selv. Men man ved jo også godt at det er synd at det bare ligger og ikke bliver brugt 🙂

  • Natasja 4. marts 201716:31

    Hvad købte du selv frakken for?

  • Signe 4. marts 201717:33

    Hejsa, synes det er nice at du sælger ud her 👍 Sådan virkelig bare af ren interesse, hvor meget tænker du så for bucket bag?

Leave a Comment