Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Fire forårsoutfits & en god shopping-huskeregel

outfit

Hvid top med striber – Filippa K //
Sorte støvletter i ruskind – ATP Atelier //
Bukser med flæser ved buksebenet – MSGM //
Sort taske – ATP Atelier //

outfit1

Lyserød jakke – STAND //
Stribede bukser – Gestuz //
Sorte ballerinaer – Tiger of Sweden //

outfit2

Beige t-shirt – Tiger of Sweden Jeans //
Sneakers – New Balance //
Hvide bukser med vidde – Filippa K //

outfit3

Beige hættetrøje – Samsøe&Samsøe //
Sorte sandaler med hæl – ATP Atelier //
Grønne bukser med print – Ganni //

Jeg er så klar til foråret, og jeg drømmer allerede hede drømme om at jeg kan pakke mine vinterjakker ned i mine plastikbokse. Hvor bliver der bare meget plads på tøjstativet, når vinterjakkerne ikke længere skal fylde det hele. Men en ny sæson betyder også ny garderobe – i hvertfald 2-3 par nye investeringer.

Jeg har en regel (som dog bliver brudt engang imellem) som går ud på at mit sidste køb, altid skal passe sammen med det mit kommende nye køb. Så for eksempel hvis jeg køber en sort t-shirt med et cool  print, så kan mit næste køb være et par løse pyjamas-inspirerede bukser, og mit næste køb derefter kan være en grå oversize striktrøje som passer med pyjamasbukserne. Jeg køre ikke denne regel konsekvent, men det er en lille huskeregel som jeg prøver at følge, så mit tøj fungerer sammen.

Ovenover har jeg fundet nogle sæt tøj som jeg synes passer skidegodt sammen!
Hvilket af de fire outfits synes I er pænest?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment