Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Hosbjerg Hoodie // AW17

skaermbillede-2017-02-16-kl-10-22-20 skaermbillede-2017-02-16-kl-10-22-07

Det er formegentligt ikke gået manges næste forbi at hoodies er en sikker trend i denne sæson og derfor går jeg også og summer over at købe mig sådan en. Dog tror jeg faktisk at jeg ender med at vente til efteråret/sensommeren, for der kommer Hosbjerg ud med deres Autumn/Winter kollektion og i den kollektion kan man finde overstående hættetrøje. Er den ikke nice? Jeg elsker at den er så simpel, så den stadig fungerer ind i min ret klassiske og minimalistiske garderobe.

Billederne ovenover er iøvrigt taget i Hosbjergs showroom hvor jeg var oppe og kigge for et par uger tilbage.
Hvad synes I om hættetrøjen?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • ida 9. marts 201713:32

    Den skal jeg altså også have fat i.

Leave a Comment