Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Nybyggerne, afsnit 4

skaermbillede-2017-03-08-kl-17-14-33

Jeg går muligvis lidt for meget op i de tv-programmer jeg følger med i, men jeg kunne ikke lade være med at glæde mig lidt over at nybyggerne i denne episode skulle indrette deres ‘ekstra værelse’ – jeg elsker altid når de skal lave deres reserve-værelse, for der har de virkelig mulighed for at lave noget kreativt og personligt. Dette blev dog også afsnittet hvor man skulle høre nybyggernes lidt sørgelige historier. Enten om deres lidt svære skoletid, eller hovedpine-anfald. Jeg synes egentlig det er ret cool at man får mulighed for at lære dem bedre at kende og forstå deres måde at være på, men jeg har også lidt svært ved at holde den der stem-på-mig-jeg-har-haft-det-hårdt-vibe ud. Men jeg er nok bare lidt for hård på det punkt og så meget fyldte det heller ikke i programmet igår.

Anne og Todd (Grønt hus): Anne og Todd laver et fordybelsesrum, hvilket lyder mega nice! Jeg har de sidste mange år gået og drømt om selv at have sådan et rum. Et rum hvor jeg kan male, tegne, lave collager og alt det som jeg elskede at lave, da jeg havde Billedkunst i folkeskolen. Og måske bliver det faktisk en realitet, for snart flytter min storebror ud af huset og så er hans værelse ledigt. 😉 Noget af det jeg bedst kan lide ved at følge med i grønt hus, er at høre Todds accent. Jeg synes simpelthen den er så rar at høre på og jeg er oprigtigt begyndt at overveje om jeg skal finde min kommende mand i New Zealand. Anne og Todd fik lavet et hobbyrum/kontor som for mig virkede en lille smule rodet. Jeg kunne godt have brugt lidt mere orden og struktur i rummet. Dog var jeg helt pjattet med den gule kommode som passede helt perfekt til den flotte blålige væg.

Cecilie og Jonas (Rødt hus): Cecilie og Jonas er virkelig gået hen og blevet mit favorit-par og jeg kan mærke at det også er begyndt at påvirke min holdning til deres indretning. Pludseligt synes  jeg at deres indretning er lidt federe end den måske i virkeligheden er. Det sker altid med mig, efter noget tid begynder jeg at holde med de mest sympatiske. Så det er nok dem der ender med at få min stemme i det sidste program. Og hvor virker Cecilie bare morsom og rar og god til at tegne! Åh hvor blev jeg bare glad helt ned i maven da jeg så Cecilie og Jonas rum. Rummet gav præcis den velvære, ro og tid til fordybelse som de havde sagt at de gik efter. Jeg var ikke specielt vild med den grønne maling på væggen, men det endte faktisk med at fungerer rigtig godt med de andre ting i rummet! Jeg ville vildt gerne sidde og tegne med Cecilie inde i det rum.

Christine og Mikkel (Blåt hus): Christine og Mikkel beslutter sig for at lave en stue, hvilket gør mig lidt forvirret, da der jo også er et program til at lave en stue? Men okay, man kan vel ikke have stuer nok og når man ikke har børn, så er det jo også lidt en udfordring at få fyldt så mange rum ud. Jeg er vild med deres beskrivelse af at de vil lave: “en stue som giver dig fornemmelsen af at være hjemme hos farmor og farfar” – det lyder jo rå hyggeligt! Jeg synes dog ikke at værelset blev så rå hyggeligt som jeg havde regnet med. Der kunne godt have været nogle stearinlys, tæpper eller nogle farver på væggene, for at gøre det lidt mere farmor-og-farfar-agtigt, men til gengæld var det et megapænt rum at kigge på! Jeg elsker den daybed/bænk de fik lavet, og så elsker jeg farven på veloursofaen. Men især deres daybed måtte gerne rykke ind på mit værelse ASAP.

Marianne og Steen (Gult hus): Hvor er det bare sødt at Marianne og Steen laver et gæsteværelse til Steens voksne datter og børnbørnene – måske lidt trængt med plads til 3-4 mennesker, hvis man skal stole på den skitse man ser af værelset først i programmet. Jeg er af den overbevisning at jeg altid vil have mine kommende børns værelse stående, så de altid kan komme hjem og bo hvis de får brug for det – selv når de er 40 år. Ændre dog muligvis mening når jeg er 60 år. 😉 På nogle områder ville jeg i virkeligheden gerne have at Marianne og Steen vandt programmet, for jeg synes helt klart at deres indretning er allermest crazy og funky og sådan noget synes jeg næsten skal belønnes. Men hvordan SØREN har de tænkt sig at deres gæster skal kunne falde i søvn med en så krads en pink farve på væggen? Jeg synes det er en vildt cool farve, men gud hvor bliver den da belastende i længden. Rummet de fik lavet minder mig generelt ret meget om et rum som der var på den fritidsklub, jeg gik på som barn.

Min favorit i denne episode var helt sikkert Cecilie og Jonas (og det siger jeg ikke kun fordi at jeg holder med dem!) Deres rum var rart, hyggeligt og perfekt til den funktion parret havde besluttet sig for at rummet skulle have.

Når alt dette er sagt, så lad os blive enige om én ting. Hvis man kunne stemme på ham, så ville vi allesammen stemme på Peter Ingemann… Hold op hvor er han bare en humoristisk mand!

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment