Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Spørgerunde – SVAR!

fullsizerender-1

Det har været længe undervejs – lidt for længe. Men nu har jeg altså fået taget mig sammen til at besvare alle de gode spørgsmål jeg fik, da jeg annoncerede at jeg ville lave en spørgerunde. Jeg håber at I føler at I får svar på jeres spørgsmål.

Hvordan finder du tid/overskud/inspiration til at blogge?
Tiden giver lidt sig selv, da jeg ligenu går og søger job og derfor ikke beskæftiger mig med så meget udover bloggen. Jeg kan dog godt frygte lidt hvor meget jeg kan blogge når jeg starter på job, for der vil jeg selvfølgelig give mig 100 % og så kan det være svært også at give sig 100 % når man kommer hjem. Men den tid den sorg! Da jeg gik i folkeskole og bloggede samtidig var det en fast rutine at sætte mig ved 3-tiden når jeg kom hjem og blogge om dagen der er gået. Min blog var meget dagbogs-agtig dengang.
Når det kommer til inspiration, så har jeg egentlig næsten altid inspiration og jeg ved ikke helt hvor den kommer fra. Jeg tror bare at jeg er et meget tænksomt menneske og derfor er der altid nogle tanker som trænger sig på, som jeg gerne vil have skrevet ned. Og så læser jeg selvfølgelig modemagasiner og blogs. Og så har jeg virkelig nogle cool og inspirerende veninder.

Hvor køber du lingeri? 
Jeg er faktisk rigtig glad for Triumph da det sidder rigtig godt på mig. Derudover er mit favorit-undertøjsbrand helt sikkert Baserange, da deres undertøj er absurd behageligt! Når det skal være lidt finere, så er Love Stories en sikker vinder. Deres undertøj er af skidegod kvalitet og død-cute.

Hvem er dit allerstørste male-crush?
Jeg er totalt forelsket i Jude Law og så har jeg siden 2013 også haft et massivt star-crush på Ian Harding (Ezra Fitz fra Pretty Little Liars. ;-))

Hvis du kunne bo hvor som helst i verden, hvor skulle det så være?
Jeg kan faktisk virkelig godt lide at bo i Danmark, da vi bare har et rigtig trygt samfund. Men hvis svaret skal være lidt mere interessant, så har jeg faktisk også lidt en drøm om at bosætte mig i Stockholm. Den by synes jeg bare er vildt skøn. Og så ville jeg gerne bo i en kort periode i Paris. Tror dog jeg ville få lidt skandinavien-hjemve.

Har du et godt råd til at få sin blog til at vokse sig større?
Uha, det er så svært et spørgsmål. Jeg tror i virkeligheden at det vigtigste er at finde ud af hvad du godt kan lide at skrive om og så dyrke det. Personligt er jeg selv nået frem til at jeg ikke har behov for at få en kæmpestor blog, hvis det ikke kan blive på den måde  jeg kan lide at skrive og formidle. Men et godt og forholdsvis enkelt layout, gode tekster og pæne billeder er selvfølgelig en god start. Ej, jeg ville ønske at jeg kunne komme med et lidt bedre svar, for jeg kunne godt have brugt at få et skidegodt svar da min blog var lille bitte, men det er  bare svært. Jeg tror i bund og grund at det vigtigste er at blive ved og ved! Så får man pludseligt hul igennem.

Hvad motiverer dig til at være den du er?
Wow.. Det er et godt spørgsmål. Nu ved jeg ikke helt hvem jeg egentlig er. Altså selvfølgelig ved jeg at jeg hedder Alberte og er fra København, men jeg ved ikke hvordan jeg virker på andre. Men jeg får ofte at vide af bekendte, at jeg er meget smilende, imødekommende og venlig. Og det som motiverer mig til at være det, er min livsfilosofi om at vores største opgave i livet er at være så godt et menneske som muligt. Når man ligger ved sit dødsleje tænker man ikke over hvor mange penge man tjente, eller hvor meget succes man havde i sin karriere – man tænker over om man var et godt menneske og om man fik givet nok kærlighed og omsorg til andre. Og jeg vil ikke ligge ved mit dødsleje og vide at jeg ikke har givet alt det omsorg og hjælp til andre som jeg kunne, og som jeg havde overskud til.

Hvordan holder du ved dine drømme når du har problemer socialt? 
Det må jeg indrømme også har været rigtig svært i de perioder hvor jeg har haft det dårligt med den sociale angst. Det sidste halve år er min sociale angst faktisk nærmest forsvundet, så nu er jeg endelig i stand til at udleve de drømme som jeg igennem flere år har sukket efter at kunne udleve. Men i de hårde perioder har jeg trøstet mig med at tingene bliver bedre. Man kan blive rask af social angst, og man kan godt vokse fra generthed. Derudover tror jeg at det er en rigtig god idé at omfavne sin generthed og indelukkethed. Der er ingen grund til at undskylde for sin egen måde at være på og generthed er ikke at have et socialt problem. Det er naturligvis et problem hvis man får angst af det, men at være introvert og genert er ikke noget man skal være flov over. der er også brug for de mennesker som godt kan lide bare at sidde og lytte. Der er også brug for dem som har behov for at sidde og fordybe sig med sine egne ting. Så bare drøm store drømme. Jeg er sikker på at du ikke har så stort et problem socialt som du selv tror. Prøv at omfavn at være lidt genert og reserveret. Der er massere af mennesker som meget bedre kan lide af være sammen med et roligt og stille menneske, end en som råber højt og gør opmærksom på sig selv til alle. Mig foreksempel. 😉
Jeg håber at du fik svar på spørgsmålet. Det er et lidt svært spørgsmål. Jeg tror at den største forhindring i at opnå sine drømme, er at holde sig fra det, fordi man ikke tror at man er god nok, eller at man har for store sociale problemer.

Kunne du finde på at drikke en kop kaffe med en læser?
I de perioder hvor jeg har det godt, så ville jeg sagtens kunne finde på det! Jeg elsker at lære nye mennesker at kende. Når min sociale angst er slem, så vil det nok være lidt svært. Men heldigvis er der flere gode perioder jo. 😉

Hvad er din holdning til Cigarette bukser?
De er cool! Jeg har selv et par sorte Cigarette bukser som jeg er meget glad for. Jeg elsker at mixe et par cigarette-bukser med en striktrøje og et par sneakers. Kan dog bedst lide dem i sorte og så går jeg mest med dem om vinteren og efteråret.

Ih jeg håber VIRKELIG at I føler at I fik svar på jeres spørgsmål. Tusind tak for alle de gode spørgsmål. De gav mig rigtig mange tanker og jeg blev selvfølgelig bekræftet i at jeg har de klogeste læsere. Lad os gøre det igen en anden gang. 😉
Rigtig god lørdag!
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Gitte 16. marts 201714:20

    Hvor er dit smukke tørklæde fra og købt hvor. Virkelig smuk

  • Gitte 16. marts 201714:21

    Hvor er dit smukke tørklæde købt og hvad er mærket

Leave a Comment