Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I denne uge… #18

blog

Havde jeg den vildeste migræne, som gjorde at jeg hele onsdagen lå i sengen. Min mor var heldigvis så sød at smutte ud og købe slik fra Katjes, som jeg kunne spise. Katjes slik er uden animalsk gelatine farvestoffer, så det er primært slik fra deres mærke jeg spiser.

Kunne jeg fejre to års facebook-jubilæum med min bedste veninde Sille. Vi blev for to år siden facebookvenner. Inden vi egentlig rigtigt var blevet venner i virkeligheden. 

Tudede jeg uafbrudt i en halv time, efter at have set dokumentarfilmen ‘Rita og Aages sidste dans’ på TV2 Play. Gud hvor var den bare sørgelig, men også vigtig at se, for at forstå Alzheimer.

Var jeg ude og hente min nye gulvkrukke til mit hjem. Den er simpelthen så fin. I har formegentligt allerede set den, hvis I følger mig på instagram – @Albertewhitta

Var jeg iført mine nye jeans fra Ivy Copenhagen. I kan se de fine jeans jeg har modtaget HER

Var jeg i gruppeterapi og havde en helt ny positiv og god energi da jeg gik derfra. Jeg er simpelthen så glad for at gå i gruppeterapi. Ikke fordi at jeg føler at jeg har så meget brug for det i øjeblikket, men det er bare så dejligt at have et rum hvor man kan åbne op om sine bekymringer og dilemmaer. 

Købte jeg en Iphone 7. Jeg er bare en gadgets-nørd.

xx Alberte

 bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment