Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Kunsten at pakke let // Det har jeg pakket

img_0417

Idag er dagen hvor jeg rejser til London. Men I skal ikke kede jer, for jeg har naturligvis planlagt en del spændende (håber jeg) indlæg, som I kan underholde jer lidt med.

Jeg regner naturligvis med at komme hjem med nogen nye køb. Jeg har forsøgt at lave en plan over de steder og butikker jeg skal ind og se, da jeg er typen som har rigtig meget brug for struktur. Spontanitet er bare ikke mig, selvom det lyder super eksotisk at kunne kalde sig selv ‘ spontan.’

Jeg tænkte at det kunne være til inspiration for nogen af jer, hvis jeg fortalte hvad jeg havde pakket i kufferten af spændende ting og sager. Jeg skal være i London i fem hele dage.

I min lille flyver-håndtaske har jeg en telefon og formegentligt også en håndspritter, for den rejser jeg aldrig uden.

I kufferten:
To striktrøjer.
To skjorter.
Én langærmet trøje.
Et par sneakers, til de dage hvor mine støvler ikke er gode nok.
To par bukser – et par jeans og et par løse comfy-bukser.
Undertøj og nattøj.
En ekstra jakke.
En lille pose med mine favorit-smykker.

Jeg har også lidt den filosofi, at hvis det viser sig at jeg har pakket for lidt, så er det ikke værre end at jeg har en undskyldning for at hoppe ind i Topshop og købe noget basic-wear. De har den vildeste Topshop herovre, med et udvalg der næsten er uoverskueligt stort.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • freya 16. marts 201720:52

    kan du lave en london shoppe guide?? hvad er must at kigge forbi? ❤

Leave a Comment