Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Nybyggerne, afsnit 5

skaermbillede-2017-03-14-kl-16-55-38

Jubiiii, så blev det tid til køkkener i Nybyggerne. Jeg har besluttet mig for at forsøge at forkorte indlægget lidt denne gang, da jeg synes at indlæggene i denne blog-serie indtilvidere har været lidt for teksttunge. Jeg ved ikke om I er enige? Så denne gang vil jeg sætte fokus på min endelige mening om parrenes endelige resultat.

Anne og Todd (Grønt hus): Jeg har aldrig haft det specielt fedt med sorte køkkener. Jeg ved virkelig ikke hvorfor, men jeg synes det er dystert og ser lidt for kunstigt og upersonligt ud. Derfor var jeg selvfølgelig ikke så glad for Anne og Todds køkken. Det var dog bestemt ikke grimt og jeg synes det virker som et helt perfekt køkken til en lille familie. Jeg ville heller ikke have noget imod hvis Anne og Todd vandt huset, for jeg synes det ville være så fint hvis deres lille pige kan beholde sit hobithus!

Cecilie og Jonas (Rødt hus): Jeg var seriøst nervøs da Cecilie og Jonas fortalte at de endnu engang ville lave farver i deres rum. Jeg tænkte straks at det bliver ALT for legesygt og alt for voldsomt at blive bombarderet med farver i alle de rum man træder ind i. Men de fik faktisk lavet et virkelig smagfuldt køkken, hvor den gule farve passer perfekt – og iøvrigt er rigtig fin sammen med alle de grønne planter.

Marianne og Steen (Gult hus): Åh jeg elsker Marianne og Steen! Jeg elsker deres humor, umiddelbarhed og den kærlighed man kan mærke at de har til hinanden. Men åh hvor jeg bare har det svært med deres indretning. Jeg ville så gerne kunne lide deres rum, men det kan jeg bare ikke. Men overvejer sku stadig at stemme på dem i sidste program, for jeg elsker tanken om at de skal bo i det hus! Jeg synes dog at Mariannes hjem i København (som man så i første afsnit) er meget pænere end deres indretning i det nye hus. Måske passer hendes indretnings-stil også bare bedre, i en charmerende lejlighed på østerbro. Men sej ferskenfarve på væggen. Den kunne jeg sku godt overveje på mit eget værelse.

Christine og Mikkel (Blåt hus): Christine og Mikkel er parret er udentvivl det par som inspirerer mig mest når det kommer til min egen indretning. Jeg kan personligt vildt godt lide de andre pars indretning, men Christine og Mikkels passer bedst til min egen stil… tror jeg. 😉 Og så inspirerer Christine mig også ret meget mht. stil. I dette afsnit havde hun en vildt cool hat på, i slutningen, da de bliver bedømt.
Jeg var også pjattet med deres køkken. Jeg har altid haft en ‘ting’ for mørkebrune køkkener. Måske fordi der var sådan et i mit barndomshjem.

Min ‘ugens favorit’: Jeg har næsten lyst til at sige at jeg bedst kunne lide Marianne og Steen, for jeg har så ondt af at de ikke har vundet et eneste rum endnu! Nu må dommerne altså gerne snart have lidt mercy med dem og give dem et lille skulderklap for deres arbejde og kreativitet. Men helt ærligt – så kunne jeg også bedst lide Christine og Mikkels rum.

Hvilket rum kunne I bedst lide?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment