Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Aldrig har mine ærmer flagret som nu!

fullsizerender-5 fullsizerender-3 fullsizerender-4

Jeg ved godt at Graumann har fyldt lidt ekstra på bloggen denne weekend, men idag er jeg simpelthen nød til at vise jer min nye skjorte fra Graumann. Jeg har også pakket skjorten ned i min kuffert, så når jeg hjemvender fra London, kommer I til at se endnu flere outfits med den. Jeg er helt vild med at den er så simpel og klassisk, men samtidig har noget kant, i form af de store voluminøse ærmer. Jeg er fuldstændig pjattet med skjorten og den kommer til at være mit ultimative go-to item, indtil det bliver så varmt at det ikke kan lade sig gøre at have den på.

Hvad synes I om skjorten? Er den ikke uhyggeligt pæn? Jeg er fuldstændig solgt og jeg ville ønske at den fandtes i en masse flere farver, for så ville jeg købe dem asap!
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment