Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Et sted fra min barndom #1

img_0175

Igennem mine tyve år, er der mange steder som i større eller mindre grad har skabt rammen om det liv jeg indtil nu har levet, og jeg vil i en ny blog-serie vise jer nogle af de steder og fortælle hvilken plads de har haft i mit liv. Jeg tænker at det kan være en sjov måde at lære mig endnu bedre at kende.

Idag vil jeg gerne fortsætte jer om en helt særlig kiosk.
Jeg gik i folkeskole på en skole ved navn ‘Bordings Friskole’ som ligger lige ud til søerne i København. Det er en supergod skole med nogle gode værdier (f.eks. bliver der sunget morgensang) men fordi at jeg har en del angstfyldte minder fra skolen, så har jeg ikke tænkt mig at mine egne kommende børn skal gå der. Men bag ved skolen ligger der en kiosk. Idag har kiosken fået nye ejere, men dengang var der en ejer som hed Ali. Ali elskede at lave sjov med os børn og vi fik allesammen hurtigt et bånd til ham og gik ned til hans butik i alle frikvartererne (Fra vi gik i 6. klasse, hvor man begyndte at måtte forlade skolen). Mange elskede ham, men faktisk var jeg ret nervøs og bange for ham, for jeg vidste aldrig hvordan jeg skulle reagerer når han begyndte at lave sjov med mig. Det var jeg alt for genert til. Vi kaldte kiosken for “Ali’s” da ejeren hed Ali, men faktisk hed kiosken i virkeligheden Mini-marked. Jeg er dog stadig ikke sikker, for vi kaldte den jo aldrig noget andet end ‘Ali’s.’
Hos Alis købte vi bland-selv-slik. Man rakte ham altid en 10’er (eller hvad man nu havde med) og så pegede man på det slik man gerne ville have. Jeg købte altid fem skum-sutter som smagte sindssygt parfumeret og kunstigt, men dengang kunne jeg godt lide dem.

Idag har kiosken som sagt nye ejere og jeg går nogengange og tænker over hvad Bordings-børnene nu kalder kiosken.
Havde I en kiosk, pizzaria eller et supermarked I gik hen i skole-frikvartererne?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Morimori 20. marts 20178:18

    Jeg går på Bordings nu.
    Vi kalder stadig Ali for Ali. 🙂

Leave a Comment