Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Tanned colours

tan

Jeg er det seneste år blevet ret bidt af Pinterest og Tumblr, og jeg finder rigtig meget af min inspiration derinde. I øjeblikket holder jeg et godt øje med alle de billeder som giver stemning af forår, og jeg synes ofte at billeder med brændte farver, eller såkaldte ‘tanned’ billeder skaber en skøn stemning af varme og forårs-stemning. Skoene fra Dior (De sorte ballarianer) går jeg og drømmer rigtig meget om i øjeblikket, så de skulle selvfølgelig med på collagen.

Jeg er netop kommet hjem fra London og sidder nu og er ret smadret, men jeg skal lige til at lave lidt blogindlæg til imorgen, for nu kan jeg igen blogge live og ikke forberede alle de indlæg som kommer ud. Og det er altså ret dejligt.
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment