Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Syv svedige solbriller

syv-svedige-solbriller

Sorte cat-eye solbriller  // Lyserøde solbriller med guld stel // Sorte solbriller med lilla brilleglas

syv-svedige-solbriller1

Ray Ban solbriller med blåt brilleglas // Lyserøde solbriller med lyerødt brilleglas

syv-svedige-solbriller2

Solbriller med orange brilleglas // Lyse Aviator solbriller

OBS: Inden jeg rejste afsted til London lavede jeg dette blogindlæg med syv svedige solbriller, så hvis nogen af solbrillerne er blevet udsolgt imens jeg har været afsted på ferie, så beklager jeg rigtig meget! Men hvis I finder et par solbriller som er udsolgt, så hold alligevel øje med Asos, for ofte bliver deres lager fyldt op igen, så man igen kan få fingrene i de populæreste styles.

Vi har for alvor fået forårsvejr i Danmark og det skal selvfølgelig fejres med et par nye solbriller. I denne sæson må solbrillerne gerne skabe lidt støj og solbriller med farvet brilleglas er det shit. Jeg går selv og sukker efter de guld Rayban-solbriller med blåt brilleglas. De måtte gerne flytte ind i min solbrille-skuffe.

Hvad synes I om de solbriller jeg har fundet? Hvilket par er jeres favorit?
xx Alberte


Sponsoreret indlæg

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment