Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Sådan sover jeg godt

fullsizerender-3

Det er måske ikke noget som specielt mange af jer ved, men jeg havde en lang periode i mine teenageår hvor jeg tog sovepiller hver aften, for at kunne falde i søvn. Jeg havde så mange kaotiske tanker indeni og for at få lidt ro på dem, var jeg nød til at tage en melatonin at sove på.

Idag har jeg fundet ud af at dette ikke var nødvendigt, men at det i stedet var mine godnat-ritualer som skulle ændres på. Dengang tog jeg altid noget natmad ved 10-tiden, hvorefter jeg tændte mit fjernsyn, som så stod tændt hele natten. Idag gør jeg meget ud af at skabe ro omkring mig, og det gør jeg med forskellige ting.

Først og fremmest sørger jeg for at min hud er ren og fugtet. Det gør jeg foreksempel med en nat-cream fra Purely Professional. Selvfølgelig kan jeg også godt falde i søvn, selvom jeg ikke fugter huden. Men det er bare rarest at føle sig lækker og ren når man skal sove.

Derudover læser jeg altid i en bog. Det er vildt rart at læse en bog inden man sover, da det gør en dejligt træt i hovedet. Lige nu læser jeg en bog der hedder ‘transfervindue’ – den vil jeg snart skrive et indlæg om herinde, for den er skidegod!

Sidst, men ikke mindst, så har jeg netop anskaffet mig et styks hør-sengetøj som seriøst gør det fantastisk at sove! Jeg vidste ikke at sengetøj kan have så stor effekt på ens sovning, men det har det godt nok! Jeg har købt mit hør-sengetøj på H&M Home.

Hvad gør I for at sove godt om natten?
Jeg håber at I får en skidegod søvn i nat.
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Sofie B 25. marts 201722:33

    Jeg prøver at gå i seng når jeg bliver træt, eller se film/tv under dynen indtil jeg skal sove. Især engelske krimier er gode at falde i søvn til fordi de ikke er så uhyggelige men har en rolig effekt. For nylig har jeg været ude at invistere i et sæt sengetøj fra aiayu det er sååååå godt! Jeg har sovet så rart fordi det ikke sådan føles som at det er for stort til dynen og så “klistre” til kroppen. Og selvfølgelig forbliver det køligt i lang tid(hader varme dyner)

Leave a Comment