Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Super flash søndag // 20% På boozt!

boozt

Lyserød t-shirt fra Fall Winter Spring Summer // Rød badedragt fra Filippa K // Stribet striktrøje fra Nue Notes // Sorte sandaler fra ATP Atelier // Beige taske fra Filippa K // Lyseblå skjorte fra Toteme

boozt1

Off-white kjole fra Filippa K // Navyblå jakke fra Ganni // Sneakers fra Ganni // Jeans fra Filippa K

Idag holder Boozt ‘Super flash søndag’ og det betyder at udvalgte varer hos Boozt giver 20 % rabat med rabatkoden ‘NOW20’. Du skal dog bemærke at varen skal koste over 899 kroner.

Jeg har fundet nogle styles som jeg overvejer at købe idag, når der er et så godt tilbud. Især lurer jeg ret kraftigt på at købe de lækre flæse-sneakers fra Ganni, eller den stribede striktrøje fra Nue Notes.

Hvad synes I om de ting jeg har fundet?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment