Gæst til konfirmationsfest // Vol. 1

asos-kjoler

Tiden med konfirmationer nærmer sig, og jeg skal selv til konfirmation hos min fætter i midten af Maj. Derfor er det jo super relevant og finde ud af hvad man skal have på! Jeg har fundet otte ideer fra ASOS.

1) Denne smukke lyserøde kjole fra Selected Femme har det allerfineste snit og så er farven jo super moderne her til sommer. Den overvejer jeg selv meget stærkt at købe til konfirmationen. Og så vil den jo også være perfekt som sommerkjole efter konfirmationen.
Kjolen købes HER

2) Kjolen fra Gestuz har det fineste blomsterprint, når man ser på kjolen tæt på. Selvom kjolen er sort, er den meget sommerlig og jeg ville bestemt ikke tøve ved at være iført denne til en konfirmation.
Kjolen købes HER

3) Jeg ville normalt ikke gå efter en kjole, men i øjeblikket har jeg bare noget for prikkede kjoler, og så elsker jeg bare det meget feminine snit. Den ville være så fin med glattet hår og et par simple øreringe.
Kjolen købes HER

4) Selvom de fleste er iført kjole når de er gæster til en konfirmation, så er det altså også helt i orden at komme i en skjorte. Jeg synes godt at en skjorte må være lidt speciel og særpræget når det skal være til en fest, og denne lyserøde sag er virkelig unik. Og så er både flæser og pink jo en uundgåelig tendens ligenu!
Skjorten kan købes HER

Er I inviteret til nogle konfirmationer i år? Lad mig endelig høre hvem der skal konfirmeres!
xx Alberte

Sponsoreret indlæg

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Anna-Sophie 28. marts 201722:04

    Flot tøj, specielt den lyserøde kjole synes jeg er virkelig flot! Og den vil nok også få min stemme 🙂

    Selv skal jeg til min grankusines, som er en af de sidste konfirmationer i min familie, – dvs indtil det blir tid til den næste generation, hvilket blir om en del år.

    Mit outfit kommer til at bestå af denne kjole, som jeg er all over the moon for! Og hvor jeg dog ærger mig over at jeg ikke skal til nogle bryllupper eller andre begivenheder inden for nærmere fremtid, hvor jeg kan vise den frem, for jeg elsker den virkelig!
    http://www.asos.com/paper-dolls/paper-dolls-bardot-midi-lace-dress/prd/7425019?iid=7425019

Leave a Comment