Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Se mine nye øreringe fra Carré!

img_1207img_1186 img_1191

På tredjedagen i London faldt jeg over en blå dør, som selvfølgelig skulle bruges til baggrund for disse billeder. På billederne er jeg iført mine nye øreringe fra Carré, som jeg virkelig er blevet glad for! Jeg gik med dem hver dag på min tur til London og de er efterhånden blevet et fast inventar i mine outfits.
De smukke øreringe fra Carré kan købes HER

Idag er det fredag og det glæder jeg mig til. I øjeblikket går jeg herhjemme og venter på at skulle til jobsamtale om et par uger, så jeg får rigeligt af tid til at gå med blogindlæg, kvalitetstid med Coco og selvfølgelig en masse praktiske gøremål, som at rydde op og tage til posthuset, kiosken, brugsen osv.
Men nu er det weekend og det betyder en masse kvalitetstid med familien og selvfølgelig x-factor i aften. Jeg holder med Chilli i aften, da jeg udentvivl synes at hun har den rareste stemme at lytte på. Jeg beundrer Mias evne til at skrive sange, men jeg vil helt ærligt hellere høre hendes sange, hvis det var Chilli som sang dem.
Hvem holder I med i aften?

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment