Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Pink sunday & life update

fullsizerender-4 fullsizerender-5 fullsizerender-6

Pink lærmet trøje: Storm & Marie (KØBES HER.)

I øjeblikket går jeg og arbejder på at få farver integreret mere i min garderobe. I modsætning til om efteråret, hvor jeg i den grad foretrækker de sarte farver, så kan jeg nemlig rigtig godt lide at have lidt farver i mit outfit, når foråret og lyset kommer.

For et stykke tid siden tog jeg overstående billeder, af min nye lækre trøje fra Storm&Marie. Jeg har fået lidt et pink crush de sidste par måneder, og denne trøje faldt virkelig i min smag – jeg synes også at lyserød er en vildt fin farve til min hud, hvad synes I? 🙂

Vi har ramt søndag og normalt HADER jeg virkelig søndage. Jeg hader faktisk søndage endnu mere end mandage, for om søndagen går jeg og er halv-nervøs for ugen der skal komme. Jeg er ikke specielt god til overgange, og jeg har det meget svært med overgangen fra weekend til hverdag. Og den overgang er jeg altid lidt nervøs for om søndagen. Er der mon nogle af jer som kender det?

Lad mig endelig høre fra jer. Jeg er faktisk lidt nysgerrig for om jeg er den eneste som lider af søndags-nerver? 😉
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Julie 2. april 201712:05

    Gud hvor er det rart at høre, der endelig er en som mig, der ikke kan lide søndage!

  • Sofie B 2. april 201714:04

    Jeg har heller ikke været så vild med søndage før hen imens jeg har arbejdet, men efter at jeg har fri hver mandag, er jeg gået hen og blive meget glad for den. Det billede der hænger i baggrunden hvem har lavet det?

Leave a Comment