Tre ting jeg glæder mig til!

skaermbillede-2017-04-04-kl-11-04-56

Jeg går en rigtig skøn tid i møde med mange ting, som jeg virkelig glæder mig til. Derfor tænkte jeg at jeg lige ville dele nogle af tingene med jer!

1) Jobsamtale
I midten af April skal jeg til jobsamtale. En jobsamtale til det som jeg vil kalde mit drømmejob. Jeg forsøger ikke at tænke alt for meget på det, for så bliver jeg frygteligt nervøs, men hold op hvor jeg også glæder mig! Jeg ved godt at det langt fra er sikkert jeg får det, men alene dét at jeg skal til samtale er jeg virkelig glad og stolt over.

2) Malaga
I slutningen af Juni rejser jeg til Malaga med min mor, kusine og moster. Og jeg glæder mig allerede helt vanvittigt! Jeg glæder mig til at komme ned i solen og blive lækkert solbrun og selvfølgelig nyde det gode selskab.

3) Påskeferie i sommerhuset
Når påskeferien går igang tager jeg med mor og far (og måske storebror) i sommerhus. Jeg elsker at være i vores sommerhus, da der altid falder en helt særlig ro over mig. Jeg får tid til at fordybe mig i ting, få ideer til nye blogindlæg og bare trække en masse frisk luft – og luften er altså bare friskere ude på landet.


Er der noget som I går og glæder jer til?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Olivia 5. april 201711:33

    Hej Alberte! Tak for en super fin blog. Jeg er trofast læser, og bliver gang på gang inspireret. Det ville jeg bare lige fortælle dig. Og nu til det vigtige, hvor er de smukke sko fra? 🙂 God dag til dig.

  • Mai 7. april 201717:37

    Hej søde Alberte.
    Ej, hvor lyder det bare dejligt for dig, med det jobinterview. Jeg krydser fingre for dig! 🙂 <3
    Hvor lækkert at du skal til Malaga! Og hvor hyggeligt med en tur i sommerhus. 😀 Jeg elsker sommerhusture. Jeg glæder mig selv til sommerferien, hvor jeg skal i sommerhus. 😀 Ellers ved jeg ikke om der er noget specifikt jeg glæder mig til. Jeg har påskeferie lige nu, og det er jo rigtig dejligt. 🙂

Leave a Comment