Nomess wishes

nomess

1) Magasinholder // 2) Blå pude // 3) Solbrilleholder // 4) Box med spejl og plads til opbevaring // 5) Makeup organizer // 6) Lyserød pude

Mit nye store bolig-crush er Nomess. Nomess laver primært opbevarings-ting, samt opbevarings-møbler, og derudover også de fineste puder. Jeg er selv indehaver af to af puderne fra Nomess (Dem I kan se på collagen) samt den fine makeup-organizer. Jeg er vild med at Nomess indretning er lidt legesyg og tør bryde lidt med det lidt “kolde” skandinaviske design. Jeg er nemlig personligt ikke så glad for indretning som bliver alt for rent og upersonligt. Mit næste køb hos Nomess skal helt sikkert være den seje magasinholder, som vil være skidegod til alle de papire jeg har liggende, som jeg ikke ved hvor jeg skal placere.

Hvad synes I om Nomess?
Hvad kunne I bedst tænke jer, fra collagen ovenover? Lad mig høre! 🙂
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Nikoline 7. april 20179:49

    Åhh hvor er puderne fine! Er dog ikke helt sikker på om min kæreste vil bryde sig om at jeg bruger 600,- på en pude, haha! 😉

Leave a Comment