Bon appetit! // Jukserei

img_2841 img_2781

I sidste uge modtog jeg en aldeles fancy pakke. Pakken indeholdte blandt andet et postkort af en gul påskekylling og derudover en lille æske med et vildt fint smykke! Jeg elsker når der kommer uventede pakker med posten. Inde i æsken lå denne halskæde med det fineste lille croissant-motiv. Alle som kender mig ved at jeg er en kæmpe sucker for croissanter, og det er en fast tradition at der er croissanter på mit fødselsdagsbord når jeg har fødselsdag. Siden jeg modtog halskæden har jeg faktisk ikke haft den af. Jeg sover også med den. Jeg har en relativt simpel stil og derfor er det vildt skægt at have en halskæde på, med et specielt motiv.

Hvad synes I om den?
Halskæden er fra Jukserei og kan købes HER

God fredag!
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment