Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Gæst til konfirmationsfest // Vol. 2

konfirmation

Hvid top med lyserødt mønster – Custommade // Lyseblå kjole med sort broderi – Skall Studio // Stribet kjole med sorte stropper – By Malene Birger // Turkis maxikjole – By Malene Birger // Grøn kjole med v-hals – Designers Remix // Lyserøde sko med rød hæl – Stine Goya

Så er anden del af min lille konfirmationsfest-tøj føljeton oppe. Da jeg var yngre lavede jeg et par guides til konfirmationskjoler her på bloggen, men efterhånden har jeg erfaret at de fleste af mine læsere altså er blevet konfirmeret – men det forhindrer mig ikke i at lave en lille kjole-guide, og selvom den hvide konfirmationskjole er lidt vigtigere, så er det jo også vigtigt at have det rette oufit på som gæst. 😉

Selv har jeg fundet mit outfit. Jeg skal have et smukt grønt sæt på fra Hosbjerg. Generelt har jeg et ret stort crush på grøn i øjeblikket, hvilken også gør den overstående grønne kjole fra Designers Remix til min favorit på collagen.

Jeg har med vilje ikke taget nogle sorte kjoler med på collagen. Dette skyldes at jeg altid har ment at sort ikke egner sig til konfirmationer. Jeg elsker friske farver til konfirmationer og det egner sig også godt, når konfirmationen er en sommerfest, for de flestes vedkommende. På min egen konfirmation var der dejlig varmt og jeg behøvede blot en let cardigan udenover kjolen.
Måske jeg skulle lave et indlæg om min egen konfirmation? Kunne I have interesse i det?

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Lerke 8. april 201719:54

    Hej
    Jeg skal selv til konfirmation om få dage og derfor kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre mere om dit outfit fra hosbjerg i grøn. Jeg synes nemlig ikke jeg kan finde noget grøn på deres hjemmeside. Kan du hjælpe mig😊

  • Nora 9. april 201718:37

    Så fine klær! Ha en fin kveld 🙂

Leave a Comment