Boozt holder kæmpe påskeudsalg!

udsalg

Indlæg indeholder reklamelinks

1) Blazer fra Filippa K // 2) Jeans fra Twist&Tango // 3) Hvid skjortekjole fra By Malene Birger // 4) Pyjamas-bukser fra Gestuz // 5) Sneakers fra New Balance // 6) Jakke fra Carin Wester

Det var en glædelig overraskelse for mig imorges, da jeg gik ind på Boozt og opdagede at de åbenbart holder stort påske-udsalg, med op til 50 % rabatter på tøj. Det var dog en endnu bedre overraskelse, da jeg opdagede at den jakke som jeg har gået og sukket efter hele vinteren (Nummer 6 på billedet) nu er meget mere overkommelig at kaste penge efter.

Jeg overvejer dog også lidt den off-white blazer og de fede flared jeans. Hvad synes I er det fedeste på overstående collage? Jeg er stadig i tvivl hvad jeg skal give mig selv i påske-treat!

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment