Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Countryside season

img_3386

Skjorte: & Other Stories // Bukser: Graumann (Købes her) // Sko: Superga // Jakke: ASOS

Idag er min sidste dag i byen, for imorgen tager jeg på påskeferie i mit sommerhus indtil mandag i næste uge. Det bliver fantastisk at komme op i de grønne og rolige omgivelser, og bare slappe af og læse bøger.  Efter et tip fra en skide sød læser, har jeg netop lånt ‘Fordelen ved at være indadvendt’ på biblioteket og jeg glæder mig så meget til at sidde og læse den og få nogle tanker. Og eventuelt også lave et blogindlæg om den snart.

Overstående outfit var jeg iført idag. Et klassisk everyday-look, perfekt til en af de sidste arbejdsdage inden ferien. Hvad synes I om det?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Anna-Sophie 12. april 20179:18

    Lige nu er jeg mest ked af at jeg ikke har de bukser eller den frakke, eller at det overhovedet ville sidde på mig som på dig. For hold kæft et fedt outfit der virkelig klæder dig godt! Eller rettere et som du får til at se skide smart ud. Meget sommerhus-getaway agtigt i min optik! 😀

Leave a Comment