Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Kan man skrive til påskeharen?

toteme

Kan man skrive til påskeharen? Hvis man kan, så har jeg et ønske jeg gerne vil have fyret afsted. Jeg har nemlig laktoseintolerance, så jeg kan slet ikke tåle chokoladeæg, men jeg har noget andet, som gerne måtte sendes min vej, når nu du alligevel render rundt til alle adresserne.
Jeg har nemlig fundet den kjole jeg gerne vil rende rundt i hele sommeren. Med den kjole, så behøver jeg slet ikke andet tøj, før at man sommer-garderobe er fuldendt.

Hvad synes I om kjolen? Er I enige med mig i at den bare er det perfekte go-to item, til sommerferien? Åh hvor vil den bare være fin med et par sandaler og nogle guldsmykker.
Kjolen er fra Toteme og kan købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment