Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Bikini, sunshine & Anni Lu

tumblr_o7yjasi5gr1rxrziqo1_1280anni-lu

1) Sølv halskæde med måner og stjerner // 2) Guld halskæde med måner og stjerner // Guld halskæde med pendant

Fra en yderlighed til en anden. Tidligere idag tippede jeg til elleve ting du kan lave når det regner. Men nu skal vi altså til noget helt andet – nemlig hvad man skal iføre sig, når solen for alvor kommer til Danmark. Jeg har nemlig fundet tre halskæder som jeg drømme om at pryde min hals med her til sommer. Jeg er sikker på at de vil være så fine med en brun brystkasse.
Åh hvor begynder jeg bare at glæde mig!

Nu vil jeg sætte mig med en kop te og nyde at der stadig er to dage tilbage af påskeferien, og at jeg imorgen har endnu en hel dag i sommerhuset.
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment