Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Disse trends tror jeg på denne sommer

img_4897

Nu er alle SS17 kollektioner efterhånden kommet, og nu venter vi kun spændt på solen. Og det blev åbenbart ikke i denne påskeferie at det skete.
Jeg havde ellers taget en af dette års allerstørste tendenser med i sommerhuset (læs: silkepyjamas).
Silkepyjamassen er enormt trendy ligenu, og den kommer i både blomster, striber og ensfarvede. Køber man den nu, kan man købe pyjamassen med lange ben, men når vejret bliver bedre, har mange firmaer også lavet lækre shorts til – det glæder jeg mig personligt rigtig meget til!

En anden trend som jeg havde pakket i kufferten til sommerhus-turen var skjorter i blomsterprint. En af disse skjorter får I faktisk at se herinde meget snart. Blomsterne kan være både store og små. De kan være farvestrålende, eller enkelt tegnet op, med en sort streg – det kan være store flippede Marimekko-blomster, eller romantisk det lille hus på prærien. Den enkelte kan vælge lige præcis de blomster der passer ind i garderobens øvrige farver. Jeg har mange farvestrålende blomster på mine skjorter og kjoler, da det er en favorit hos mig, når det er sommer.

Den tredje trend som jeg tror på til sommer, er farven lyserød. Det kan både være hot pink, men også sart rosa. Der fåes simpelthen så meget fedt tøj i lyserøde nuancer ligenu. Jeg foretrækker at bruge farven lyserød til et enkelt og sporty look – lyserød sammen med flæser bliver lidt for meget for mig. Jeg er især helt hooked på lyserøde striktrøjer, og jeg har allerede én fra Samsøe&Samsøe. Hvis du vil være virkelig smart, så anskaf dig et par lyserøde denimjeans.

Og apropos denim, så må mit fjerde bud på en tendens, være lys denim. Både som shorts, bukser med frynset kant og ikke mindst som jakke. Jeg solgte desværre min skønne lyse denimjakke for et par år siden, men jeg er sikker på at det kun er et spørgsmål om tid, før at jeg får fingre i en ny. Gerne en med et cool broderi.

Alle disse tendenser giver mig et billede af en overordnet 80’er tendens, alla Beverly Hills. Derfor synes jeg måske også at det er på sin plads at nævne, at tendensen sort holder – endnu engang. 😉
Hvilken trends tror I på, denne sommer?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

  • Julie Mænnchen 16. april 201722:17

    Lækre trends du har udvalgt 🙂 Lys denim skal jeg helt sikkert også have mere af – det er SÅ flot! <3

  • Nora 16. april 201723:29

    Så fine! Ha en fin kveld 🙂

Leave a Comment