På besøg hos Ace & Tate

fullsizerender-8 fullsizerender-9 fullsizerender-13

I Lørdags tog jeg ind til byen (og trodsede øsende regnvejr), for at se butikken alle taler om – i levende live. Jeg har nemlig i et godt stykke tid tænkt at jeg gerne ville kigge forbi Ace & Tate, efter at samtlige af mine blogger-kollegaer har omtalt butikken. Ace & Tate laver unisex solbriller, som passer både kvinder og mænd – hvilket jeg synes er enormt sejt og egentlig også ret passende – jeg synes nemlig ikke at det er nødvendigt at solbriller skal passe til et bestemt køn.

Jeg købte naturligvis et par solbriller med hjem – jeg kunne jo ikke dy mig! Solbrillerne får I selvfølgelig snart at se – de er lidt mere specielle end mine sædvanlige solbriller, hvilket jeg er helt vild med!
Den ligger i Gammel Mønt i København K, og den er simpelthen så fed at være inde i! Indretningen er virkelig nice, og så er der rigtig god service, hvilket jeg vægter meget højt.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment