Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Green vibes and Holiday / Now back to the office

fullsizerender-1fullsizerender-2 fullsizerender-3

Skjorte: Modström (Købes her) // Bukser: Hosbjerg // Sko: H&M // Ring: Maria Black

Imorges stod jeg op ved 9-tiden, for at starte langsomt ud, efter en dejlig påskeferie. Påsken blev en smule anderledes end først antaget, da vi besluttede os for at tage hjem fra sommerhuset allerede efter ét døgn. Dette gjorde vi, da vi skulle have ordnet så mange ting derhjemme, som især stressede mine forældre. Men en lille getaway var også skøn. Inden vi tog hjem fra sommerhuset besluttede vi os lige for at skyde nogle hurtige outfitbilleder på terrassen. På turen var jeg iført min nye super smukke skjorte fra Modstrom, som passer helt perfekt til både sommer og påske. 

Nu sidder jeg ved mit spisebord med en kop te og forsøger at få lavet lidt blogindlæg. Dog er det svært for mig at koncentrerer mig, da jeg i denne uge skal noget, som jeg er vildt nervøs for – og det fylder mine tanker. Dette skriver jeg om på bloggen senere idag, da jeg tænker at jeg lige vil have lidt luft for mine tanker og nerver.

Jeg håber at I kommer godt ind i den nye skole/arbejds-uge.
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Nikoline 18. april 201714:51

    Du ser altid så cool ud! Er kun lidt misundelig.. 😉

Leave a Comment