Stiletterne til årets sommerfester

fullsizerender-14

Indlægget indeholder reklamelinks

Da jeg helt spontant besluttede mig for at deltage i min brors nytårsfest nytårsaften, slog det mig pludseligt at jeg kun havde ét par stiletter, og det var et par stiletter jeg købte som sekstenårig, da jeg skulle holde sweet sixteen (eller bare sekstenårs fødselsdag.) Og siden da, har det været lidt en mission for mig, at få lidt flere høje hæle ind i min garderobe. Indtilvidere er det blevet til tre par – et par sorte støvletter (som I snart skal se!), mine smukke sandaler fra Proenza Schouler, og så disse – de blå skønheder fra Asos. Jeg fandt dem for et par uger siden på Asos hjemmeside, og jeg blev med det samme forelsket. Jeg elsker farven på dem – og jeg tror at farven vil være helt perfekt når jeg får brune sommer-fødder. Derudover elsker jeg den spidse snude og den overkommelige hæl. Jeg kan nemlig ikke lide når hæle er for høje, og disse er helt perfekte.

Skoene kan købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

 • Anna-Sophie 20. april 20178:41

  Måske lidt irrelevant, men stolen skoene ligger på, er det tilfældigvis en (ægte) Marcel Breuer Cesca? Og hvis det er, må jeg så spørge hvor den er fundet og hvad den har kostet? 🙂

   • Anna-Sophie 20. april 201711:58

    Ahva?! Nej hvor heldigt! :O Jeg har kun set kopier rundt omkring (hvor de klart er billigst i genbruger på landet). Men har ik fundet nogen ægte endnu, og da slet ikke billigt/gratis. Hvor er du heldig 😀

    Den her hjemmeside fortæller ret godt om hvordan man vurdere autencitet. http://www.f-farchitects.com/posts/the-real-deal Men kvaliteten på din stol ser også væsentlig bedre ud end mine, så mon ik. xD

Leave a Comment