Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Filippa K Swimwear

badetoej

1) Blå badedragt // 2) Gul bikinitop // 3) Sort bikini-underdel // 4) Sort bikinitop // 5) Rød bikini-underdel // 6) Rød badedragt

Selvom det føles lidt absurd at skulle tænke på badetøj ligenu, så er det faktisk et godt tidspunkt at begynde at tænke på det. Jeg ender stort set hvert år ud med at være for sent ude, og så er de gode badedragter og bikinier altså snuppet. I år har jeg tænkt mig at købe en badedragt eller bikini fra Filippa K. Filippa K har lavet en ret fed badetøjs-kollektion som går godt i spænd med resten af brandets udtryk. Dvs. at badetøjet er klassisk, ensfarvet og med skønne simple snit. Jeg er selv brændt ret varm på den røde badedragt – på billedet ovenover kan man ikke se det, men badedragten går dybt ned på ryggen, hvilket jeg synes er vildt smukt og sexet.

Hvad synes I om Filippa K’s badetøj?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment