Coming Soon // New Adax collection

skaermbillede-2017-04-19-kl-16-39-49

Hovedpinen er desværre begyndt at snige sig ind på mig, efter en uge som har været præget af rigtig mange nakkespændinger. Derfor er det ikke det allermest sensationelle indlæg som jeg vil lave her til aften, men blot et lille tip, til alle jer som elsker tasker ligeså meget som jeg selv gør!

Adax kommer nemlig lige om snart ud med en ny kollektion. Den første kollektion lavet med Cecilie Hammer ved roret. På billederne ovenover kan I se min favorit model, nemlig den smukke runde taske med hvidt flet. Taskerne er endnu ikke kommet, men man kan allerede nu forudbestille dem HER

Hvad synes I om taskerne?

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Nora 22. april 201714:59

    Så flott! Ha en fin lørdag 🙂

Leave a Comment