Life-Update + Viser min nye sweater

img_5673 img_5672 img_5675

Godmorgen girls! Jeg er endelig ved at have samlet energi, efter at jeg i denne uge har været til jobsamtale, og igår var ude hos min mormor, hvor vi fejrede min mosters fødselsdag med pizza og kage (en kombination jeg kan lide!) Jeg synes stadig det er meget mærkeligt at besøge min mormor, uden at min morfar er der. Det er som om at man hele tiden forventer at hun kommer gående ind af døren med lidt æg siddende i skægget.

Idag skal jeg sidde og køre på, med blogindlæg! Jeg har ikke brainstormet på nye blog-ideer hele ugen, da jeg har været så absurd nervøs for jobsamtalen, så nu skal der indhentes noget arbejde.

Hvad synes I forresten om min nye flæse-sweater? Den er fra Pieces, så prisen er super overkommelig.
Strikken kan købes HER

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • VenterPaaVinBlog 21. april 201711:32

    Den må jeg da lige ind i Pieces og se nærmere på 😀
    Ps. Pizza og kage holder altid.

    – A

  • sophie 21. april 201717:14

    Hvordan gik jobsamtalen så? <3

Leave a Comment