Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I denne uge… #23

i-denne-uge1

I denne uge…

Gjorde jeg hovedrent på mit værelse, efter en lang ferie, hvor jeg havde forsømt rengøringen lidt for meget. Jeg synes det er en god måde at afslutte en ferie på, at sørge for at ens loft-lejlighed er ren. (OBS: Jeg bor stadig i mine forældres hus, men huset er meget opdelt og jeg har mit eget køkken på min etage, så vi kan faktisk bo under samme tag, uden rigtigt at se hinanden – derfor kalder jeg min etage for en lejlighed.)

Var jeg til jobsamtale ude hos Egmont Publishing, hvilket var en ret overvældende, men også virkelig god oplevelse. Jeg synes dog ikke selv, at jeg er specielt god til at være til jobsamtale. Jeg ender med at have tusinde ting jeg ikke fik sagt eller spurgt om, og jeg bliver frygteligt nervøs. 

Opdagede jeg at min smukke ring fra Maria Black er begyndt at miste en lille smule af den guld farve. Nu har jeg så også haft den i to år og gået med den hver dag, men det er alligevel lidt tragisk.

Forsøgte jeg mig med at lave sideskilning i mit hår, i stedet for midterskilning. Det var faktisk vildt fint, men af en eller anden årsag føler jeg mig bare ikke tilpas med at ændre min skilning nu. Jeg har trods alt haft midterskilning hele mit liv. Gud hvor er jeg bare et vanedyr. 😉 

Spiste jeg pizza og kage ude hos min mormor, hvilket var RÅ hyggeligt. Jeg elsker simpelthen fed mad og godt selskab, haha.

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment