Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En længe ventet house tour

fullsizerender-9

Bord: Arvestykke fra min morfar // Tæppe: Kira CPH // Krukke: North by North // Stole: Fundet på genbrugsplads

fullsizerender-19

Plakat: Beau Marche // Krukke: North By North // Stol: Fundet på genbrugsplads

fullsizerender-14

Blomster: Købt i Torvehallerne // Skål: Hjemmelavet af min faster

fullsizerender-17

Tøjstativ: IKEA // Æsker: Fåes med gratis, efter køb på Matchesfashion.com

fullsizerender-7

Skåle: Georg Jensen

fullsizerender-10

Lampe: GUBI // Puder: Nomess

fullsizerender-11

Lampe: GUBI // Stol: Fundet på genbrugsplads

fullsizerender-12

Plakat: Aiayu // Puder: Nomess // Stol: Fundet på genbrugsplads

fullsizerender-13

Opbevaring-kasse: Nomess

Dette indlæg har været på tapetet i sensationelt lang tid (nærmere bestemt fra Januar) og derfor er jeg faktisk super stolt over endelig at have fået taget mig sammen til at få fotograferet mit værelse. Jeg elsker indretning og jeg gør meget ud af at min boligindretning afspejler glæde, farver og finurlighed.

Jeg har valgt ikke at tage billeder af mit køkken, da det altid roder urealistisk meget. Som jeg har fortalt før, så bor jeg i et tre etagers hus med mine forældre, men fordi at huset er meget opdelt, så har jeg 3. etage for mig selv, hvor jeg har både køkken, soveværelse og spisestue. Så faktisk bruger jeg ikke så meget husets resterende rum – udover badeværelse, som jeg deler med dem.

Hvad synes I om mit værelse?
Er buketten ikke bare sygt fin? Jeg sammensatte den ved Torvehallerne i weekenden.
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Nikoline 26. april 201714:14

    Hvor bor du fint! Ville ønske at jeg også kunne indrette mit hjem som jeg ville, men det er lidt svært når man har en kæreste at tage hensyn til, hehe 😛

  • Julie 26. april 201719:41

    Ej hvor er det fint! Hvor har du købt rammen til plakaten fra Aiayu? 🙂

  • Louise 26. april 201720:36

    Super fed stil! 🙂

Leave a Comment