Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Life-hack // Sådan “vasker” du din denimjakke

tumblr_ofbg8pyvcn1qzh0vno1_1280

Hermed et lille onsdags-tip, som jeg forleden sugede op fra internettets skønne kroge, af viden du ikke vidste du havde brug for. Idag skal det ganske aktuelt (denimjakker er jo en uundgåelig tendens lige nu) handle om hvordan man “vasker” sin denimjakke, så den ikke lugter og så den slipper for alle de bakterier og skidt, som der sætter sig med tiden – uden at den mister kvalitet.

Det kan være rigtig svært at pleje sit denim-tøj rigtigt. Jeg har ikke længere tal på, hvor mange gange jeg har  måtte smide et par jeans ud, fordi de mister farven, eller krymper når jeg smider dem ikke vaskemaskinen. Men nu er jeg begyndt på noget nyt.

Det simple tip går simpelthen ud på, at man kan smide sin denimjakke/jeans i en pose, lukke den, og derefter smide den i fryseren. På den måde bliver bakterierne dræbt, og farven bliver bevaret til fulde.
Jeg spår mit denim-tøj til at holde meget længere fra nu af. 😉

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment