Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

4 årstider, 1 par sko

adidas

Forår: Øverst til venstre // Sommer: Øverst til højre // Efterår: Nederst til venstre // Vinter: nederst til Højre

Når jeg bliver spurgt hvad min favorit-ting i min garderobe er, så svare jeg altid at det må være min sorte Designers Remix frakke, eller mine Nørgaard-trøjer, men hvis man skal tro på mine outfitbilleder, så burde svaret faktisk være mine hvide Adidas sneakers. De har nemlig fulgt mig i to år, siden jeg fik dem i gave af min daværende chef. Derfor tænkte jeg at det kunne være sjovt at vise jer skoene i fire forskellige årstider, brugt på forskellige måder. For at være ærlig er jeg ikke specielt vild med mit outfit fra sidste forår (øverst til venstre) men sådan kan man jo ændre stil med tiden. 😉

Hvilken outfit kan I bedst lide?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Emma 7. maj 201723:52

    Hej søde Alberte. Hvor er jakken på “vinter”-billedet fra?

Leave a Comment