Dagens gode nyhed! // Kokoon Pop-up shop

skaermbillede-2017-04-29-kl-10-20-38picmonkey-collage

Jubiii! Endelig åbner en af mine favorit webshops sin første fysiske butik, og jeg glæder mig helt vildt! Jeg har nemlig været helt vild med Kokoon, siden jeg arbejdede som praktikant på en webshop som forhandlede Kokoon. jeg elsker generelt silkematerialer, både til sommer og vinter, og jeg er helt vild med Kokoons koncept med kun at producerer tøj i silke.

Jeg har dog altid været ret tøvende med at købe dyrt tøj på webshops, for når man skal kaste så mange penge efter noget, så er det efter min mening meget vigtigt lige at prøve det, og se hvordan det sidder på kroppen. Men jeg spår Kokoon til at blive en af mine nye favorit-butikker.

Pop-up butikken kommer til at ligge På Gl. Kongevej 103 i København, og den åbner imorgen.
xx Alberte

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment