Gul og genial

gul1. Monki // 2. Nue Notes // 3. Apair // 4. Loup Charmant // 5. Loup Charmant

Gul må siges at have taget sit indtog i gadebilledet, og jeg er personligt en af dem, som virkelig er glad og begejstret for tendensen. Siden jeg var helt lille har jeg været pjattet med farven gul, og jeg har altid haft mindst to ting i mit klædeskab i den farve. Derudover havde jeg en lang periode i folkeskolen, hvor jeg gik med gul neglelak. Derfor er jeg også rigtig glad for at farven endelig er trendy. jeg synes nemlig at farven har fyldt usandsynligt lidt i modebilledet de seneste mange år.

Ovenover har jeg fundet fem lækre gule ting, som jeg går og drømmer om. Jeg er især fuldstændig forelsket i den smukke gule sommertop fra Loup Charmant.

Hvad synes I om farven gul?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment