Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Hvilken farver passer til din hudtone?

img_1151 img_1152 img_1154 img_1155

Jakke: Designers Remix // Bukser: Ivy Copenhagen // Sko: Gardenia Copenhagen // Trøje: Storm & Marie (Købes her)

Okay, måske er overskriften en lille smule overdreven, når man ser på mit outfit, som nærmest udelukkende består af sort – men jeg synes alligevel at jeg har udviklet mig en del, da jeg før i tiden ville have haft problemer med at iføre mig en skrig-lyserød trøje. Men denne trøje er virkelig blevet en af mine favorit-items, da den er enormt behagelig at have på, og er rigtig god til min kulør. Faktisk kunne jeg godt vende mig til at gå mere med lyserød, da jeg ser meget brunere ud i den farve. I modsætning til for eksempel orange, som trækker alt kulør ud af ansigtet på mig. Hvilket er lidt mærkeligt, for jeg har læst i adskillige modemagasiner at orange er en vildt fin farve til folk med en varm hudtone, og brunt hår.

Hvilken farver passer til jeres kulør, og hvilken passer mindre godt?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Anette Ninon 3. maj 201712:43

    Det handler om hudtone, og min har blå undertone, så alle kolde farver er rigtig gode til mig. Hvorimod varme farver får mig til at ligne en der er syg.
    Der har jo været en periode hvor rigtig mange fik taget en farvetest, (Carole Jackson/ Find af dine farver) man skal bare tænke selv og som du gør, se om det klæder dig.

Leave a Comment