Suddently she became sporty

0475281001_1_100011

Tracksuit overdel: & Other Stories

Jeg vil ikke umiddelbart kategoriserer mig som en sporty pige. Hverken fysisk (jeg kunne nok godt løfte lidt flere vægte) eller stilmæssigt. Men nu har jeg altså fundet et stykke tøj som jeg bare ikke kan lade være med at tænke på – og det ligner mig ikke. Jeg har nemlig fundet en super sporty tracksuit-overdel fra & Other Stories. Den ville være så fin med et par hoops, et par denimjeans og et par støvletter eller stiletter.
Hvad synes I om den?
Jeg ved endnu ikke om jeg vil købe den, for den passer på mange måder ikke så godt med de resterende stykker tøj i min garderobe. Men åh hvor er den pæn – så mon ikke jeg kan få plads til den. 😉

xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment