Farvet glas

farvet-glas

1) Jewel vase Amethyst Louise Roe // 2) Jewel Vase green Louise Roe // 3) Savannah Tray Reflections Copenhagen // 4) Bijou Ink Blue Vase Darlington Crystal // 5) Miami Crystal Reflections Copenhagen

Jeg elsker farvet glas. Jeg synes det er så smukt, elegant og det kan give så meget kulør til et rum. Ovenover har jeg samlet noget af det farvede glas som jeg går og drømmer om. Især er fadet fra Reflections Copenhagen højt på min ønskeliste. Det ville pryde mit mahogny-bord rigtig fint!

Hvad kan I bedst lide på min collage?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Sofie B 5. maj 201719:54

    Seriøst jeg føler jeg kommentere på alle dine indlæg, men de er bare så gode og jeg elsker den måde Du deler og virker interesseret i dem der læser med. Jeg synes det er nogle virkelig fine glas du har fundet, jeg er især vild med det firkantet. Alligevel kan jeg kun tænke på min mormor når nogen nævner farvet glas, da hun har en milliard, især efter hun har opdaget kippa(en butik hvor man kan købe en reol til ting man vil sælge)

  • Mia 6. maj 201717:26

    Den blå vase er virkelig smuk! 🙂

Leave a Comment