Sunny days in Copenhagen

fullsizerender-22fullsizerender-21

Skjorte: Skall Studio // Nederdel: Vintage // Støvler: Gardenia Copenhagen // Solbriller: Ace&Tate

Ih hvor er det her vejr bare til at blive helt glad i maven af! Jeg har haft en rigtig dejlig uge med mange hyggelige aktiviteter, og vejret giver mig bare endnu mere mod og overskud til at opsøge de aktiviteter – så det er bare dejligt! Idag er planen at jeg vil sidde i min baghave og nyde solen. Min baghave er meget afskærmet, så selvom solen falder rigtig fint ned i den, så er der stadig læ, så det ikke blæser. Det betyder faktisk at det næsten føles som sommer når jeg sidder derude, og jeg kan godt bare sidde i en Nørgaardtrøje og et par jeans og så være varm, og få sol i kinderne. Det er godt nok dejligt!

Overstående billeder er taget ved Gefion Springvandet i København. Der er altid propfyldt med turister der, så det er faktisk lidt af et mirakel at jeg kunne få knipset lidt billeder. 😉
Har I nogle spændende weekendplaner?
xx Alberte

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Nikoline 5. maj 201718:35

  Uhh et lækkert outfit! Jeg skal på picnic i morgen, så jeg krydser fingrer for at vi kommer op på de 20 grader som de har lovet 😉 God weekend!

 • Sofie B 5. maj 201719:42

  Jeg havde tidligt fri for en gang skyld,. jeg tænkte at jeg ville ud og nyde det også forsvinder solen en halv time før jeg får fri og den har stadig ikke vist sig😓 Jeg håber den dukker op igen imorgen, så jeg kan komme ud og måske grille til aftensmad.

  • Sofie B 5. maj 201719:46

   Det er min måde at sige på at jeg er dybt misundelig på at du har fri meget af tiden så du kan nyde det gode vejr. Og at Midtjylland aldrig har sol selvom resten af Danmark har

Leave a Comment